34 de medalii pentru CEL MAI BUN VIN BAG-IN-BOX

Săptămâna aceasta, la Bucuresti, in cadrul restaurantului LA MAMA – Muzeul National al Taranului Roman, a avut loc ediția a V-a, CONCURS NATIONAL VIN BAG-IN-BOX. Concursul este organizat de Azoc Star SRL, in parteneriat cu Smurfit Kappa Bag-in-Box (Franta) si VITOP (Italia), fiind corelat cu CONCOURS INTERNATIONAL WINE IN BOX (Franta).

Au fost înscrise 149 de vinuri, dintre care 74 albe, 30 roze si 45 rosii. În urma deliberării, juriul 1, format din patru comisii a hotărât acordarea unui număr de 34 de medalii pentru CEL MAI BUN VIN BAG-IN-BOX, iar juriul 2, constituit din consumatori si pasionaţi de vin,  au desemnat cei 3 castigatori ai distinctiei CEL MAI POPULAR VIN BAG-IN-BOX.

10 vinuri castigatoare vor fi inscrise la CONCOURS INTERNATIONAL WINE IN BOX (Franta, Toulouse, 02 aprilie 2021). Peste 20 vinuri castigatoare vor fi inscrise la VINARIUM – IWC (Romania, Bucuresti, 27-30 mai 2021). Acestea vor fi selectate de către Cătălin Costiniuc, iar AZOC-STAR se va ocupa de toate detaliile. Catalin PADURARU, membru al juriului, va selecta 3 vinuri, despre care va face o recenzie in ZIARUL FINANCIAR, rubrica «Ce vinuri bem in acest week-end» Vinurile care au avut cele mai bune note (13 albe, 10 roze si 11 rosii) vor fi primi diploma si trofeu cu distinctia CEL MAI BUN VIN BAG-IN-BOX.

Câștigătorii editiei de anul acesta a Concursului National BAG-IN-BOX vor primi trofeu cu AUR. De asemenea, primele vinuri din categoria CEL MAI POPULAR VIN BAG-IN-BOX vor primi trofeu cu aur.

JURIUL 1, compus din oenologi, membri ADAR, profesori universitari, somelieri, bloggeri, vloggeri, jurnalisti si comercianti de vin, a inceput degustarea celor 149 de vinuri inregistrate in concurs la ora 09:00 si au decis ca 34 de vinuri sa primeasca distinctia CEL MAI BUN VIN BAG-IN-BOX.

Juriul 1 a fost format din patru comisii: COMISIA 1: Catalin PADURARU – Presedinte, COMISIA 2: Horia HASNAS – Presedinte, COMISIA 3: Marian TIMOFTI – Presedinte, COMISIA 4: Sergiu NEDELEA – Președinte.

JURIUL 2 a fost format in special din iubitori si pasionati de vin, la ora 16:00 a inceput degustarea celor 34 de vinuri selectare de JURIUL 1. Au fost in total 17 membri care au degustat toate probele si au desemnat trei vinuri pentru distinctia CEL MAI POPULAR VIN BAG-IN-BOX.

Organizatorii consideră că lista vinurilor castigatoare la CONCURS NATIONAL VIN BAG-IN-BOX 2021 este un instrument util in achizitionarea celor mai bune vinuri la Bag-in-Box.

Pentru a preveni raspandirea COVID-19, s-au luat masuri suplimentare de protectie : – Locatia a fost exclusiva pentru acest eveniment – Fiecare comisie a fost limitata la maxim 6 membri – Mesele de lucru ale comisiilor au fost distantate la minim 2 metri – Personalul si organizatorii au purtat masti medicale de protectie – La intrarea in locatie, au fost puse la dispozitia tuturor: masti medicale de protectie, manusi de unica folosinta, teste antigen si gel dezinfectant.

Azoc Star este membră a diviziei Smurfit Kappa Bag-in-Box, fiind responsabilă cu operațiunile din estul Europei (Bulgaria, Georgia, Moldova, România etc). Divizia Smurfit Kappa Bag-in-Box deține noua fabrici în toată lumea, este liderul european pentru soluții bag-in-box, iar robinetul său Vitop este numărul unu mondial pentru pungile bag-in-box. Ambalajul Bag-in-Box este ideal nu doar pentru vin, ci pentru toate produsele lichide sau semi-lichide, existând capacități de la 1,5 litri până la 1.000 litri. Sistemul bag-in-box oferă produselor alimentare o creștere a duratei de consum de până la câteva săptămâni de la deschidere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *