Aplicația Profi, oficial în funcțiune

Deși  lansată pe 1 aprilie, aceasta știre NU este o glumă – începând de astăzi, consumatorii beneficiază de Aplicația Profi, cea mai recentă facilitate oferită de rețeaua de retail cu cea mai mare acoperire geografică din România.

“Ne bucurăm să facem încă și mai prietenoasă experiența de cumpărare din magazinele noastre, oferindu-le consumatorilor un plus de beneficii aliniate la cele mai recente tendințe din retailul alimentar modern si digitalizare,” a declarat Pawel Musial, Directorul general al Profi Rom Food. “

Disponibilă deja de câteva luni pentru testări în versiunea beta, aplicația este apreciată de public: aproape 200.000 de oameni apelează la ea pentru cumpărăturile lor de fiecare zi. Aceasta pare sa fie prima aplicație din România, pe segmentul de retailul alimentar care oferă o zonă instant gratification. Popularitatea este în raport cu ofertele prezentate clar, la îndemâna celor care aleg ca preferată această aplicație. Stând comod acasă cu telefonul în mână sau în timp ce-și fac efectiv cumpărăturile la magazin, există opțiunea de a vizualiza rapid ofertele și a selecta produsele dorite, plătind mai puțin decât prețul lor la raft.

Este posibil ca atracția să vină și de la bonusurile pe care, ca toată lumea, le primește prin simpla utilizare a aplicației, sub formă de sume care, în anumite condiții, cresc odată cu cumpărăturile.

Ca să te bucuri de aceste beneficii nu trebuie decât să-ți creezi un cont în aplicație și apoi, cu ea deschisă, să scanezi de fiecare data codul QR afișat la casă înainte de a începe casierul să-ți marcheze cumpărăturile. Din acest moment, poti sa nu-ti mai faci griji nici în privința bonului căci, dacă îl pierzi cumva, îl vei găsi memorat în aplicație alături de toate celelalte pe care le-ai achitat de când ai început să o folosești. În caz că dorești să știi ce campanie se derulează în zona ta, un tab distrinct de pe ecranul principal ti-o va arata cu toate detaliile necesare.

Sau poate că ești o persoană empatică si dorești să ajuți ucrainenii care au ajuns la noi  fugind din calea ororilor războiului din țara lor. Dacă așa stau lucrurile, tot pe ecranul principal al aplicației tabul ‘Ajutor Ucraina’ te va duce pe pagina unde îți poți înregistra oferta de ajutor, iar ea va apărea în ucraineana, rusă, engleză și română. Este posibil să vrei sa ajungi si la alte magazine decât la cel preferat, dar nu știi unde se află acestea. Ei bine, aplicația te ajută să le găsești pe cele din zona ta sau din alte părți, dovedindu-se un instrument foarte util când dorești să navighezi cu ușurință prin rețeaua Profi.

Iar nu în cele din urmă, daca într-o zi se întâmplă să nu știi exact ce ai vrea să faci de mâncare pentru tine și ai tăi, ei bine, în josul paginii principale o listă de sugestii și rețete tentante se actualizează în permanență și așteaptă să fie parcursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *