Auchan a finalizat o nouă etapă din planul extins de protecție în magazine, pentru clienți și angajați

Siguranța clienților și a angajaților rămâne prioritară pentru Auchan Retail România. Astfel, pe întreaga durată a situației actuale au fost puse în aplicare progresiv, în ultimele 3 săptămâni, o serie de măsuri suplimentare de prevenție și protecție în toate magazinele Auchan. Totodată, compania anunță faptul că magazinele sunt și rămân deschise în program normal în continuare și îndeamnă clienții la cumpărături responsabile și la protejarea celor din jur în timpul vizitelor în magazinele rețelei. 

Ca urmare a evoluției situației din ultimele zile, în magazinele Auchan au fost suplimentate măsurile de prevenție și protecție menite să întărească siguranța clienților și a angajaților companiei. Astfel, până la momentul actual, au fost adoptate următoarele măsuri:

  1. Am instalat, în toate magazinele, geamuri de protecție din plexiglas la casele de marcat.
  2. Igienizăm sistematic cărucioarele, coșurile de cumpărături, casele, benzile de produse, POS-urile, vitrinele și frigiderele.
  3. Igienizăm și dezinfectăm cu regularitate intrările, scările rulante, etc.
  4. Am plasat dispozitive automate de dozare gel dezinfectant la intrări, precum și în diverse puncte din interiorul magazinelor.
  5. Am verificat sistemele de ventilație pentru toate spațiile.
  6. Am eliminat testerele de produse și am anulat degustările și evenimentele din magazine.
  7. Monitorizăm zilnic starea de sănătate a angajaților noștri, prin măsurarea temperaturii prin termo-scanare, în momentul venirii la serviciu.
  8. Ne coordonăm permanent cu autoritățile pentru implementarea măsurilor de siguranță sanitară.

Totodată, compania îndeamnă clienții la calm și la un comportament responsabil și solidar.

„Echipa Auchan, alături de furnizori și parteneri, depune toate eforturile necesare pentru a asigura în continuare bunul mers al aprovizionării magazinelor cu stocuri suficiente pentru toți consumatorii. Facem un apel la responsabilitatea și solidaritatea românilor și recomandăm cu tărie respectarea indicațiilor de prevenție din magazine”, a declarat Tiberiu Dănețiu, director marketing Auchan Retail România.

Astfel, clienții sunt îndemnați să cumpere echilibrat, ținând cont și de nevoile celorlalți consumatori, să respecte distanța recomandată pentru menținerea siguranței individuale conform benzilor amplasate pe podea, dar și măsurile de protecție puse la dispoziție precum folosirea gelului dezinfectant și a mănușilor din plastic. Mai multe recomandări în acest sens sunt transmise în această perioadă clienților atât în magazine – prin anunțuri radio și prin signalistică în diverse puncte din magazin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.