Auchan extinde parteneriatul cu Poșta Română pentru livrări la domiciliu

Comenzile expediate prin Poșta Română sunt livrate în 24 de ore în București și în 48 de ore în localitățile limitrofe ale Capitalei și în orașele reședință de județ

Auchan anunță extinderea parteneriatului cu Poșta Română inițiat în luna mai a acestui an, oferind astfel livrare la domiciliu la nivel național pentru comenzile plasate în magazinul online Auchan.ro. Comenzile vor fi expediate prin serviciul StaiAcasă Plus, soluția de livrare door-to-door dedicată distribuției rapide oferită de C.N. Poșta Română S.A.

Serviciul a fost extins la nivel național, după ce, în prima etapă, acesta a fost disponibil în municipiul Suceava și localitățile limitrofe. Prin extinderea parteneriatului la nivel național, clienții vor putea comanda alimente la temperatură ambientală, dar și produse nealimentare, din toate categoriile listate pe auchan.ro, prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni, cu o greutate maximă a comenzii de 30kg.

În ceea ce privește termenele de livrare, comenzile sunt livrate în 24 de ore în București, în 48 de ore în localitățile limitrofe ale Capitalei și orașele reședință de județ și în 72 de ore în localitățile limitrofe reședințelor de județ.

Comenzile expediate prin Poșta Română sunt monitorizate în sistem Track&Trace pe tot fluxul de livrare, iar în ceea ce privește achitarea acestora, clienții au la dispoziție posibilitatea de a plăti online sau ramburs.

Măsuri stricte de siguranță sanitară în fluxul de livrare

Întregul flux de pregătire și livrare a comenzilor respectă condiții stricte de siguranță sanitară, ambele companii asigurând o serie de măsuri de prevenire și limitare a răspândirii virusului Covid-19. Astfel, pregătirea comenzilor în magazinele Auchan are loc în deplină siguranță, angajații fiind instruiți cu privire la purtarea măștilor și a mănușilor, precum și în ceea ce privește dezinfectarea cărucioarelor și a cutiilor de ambalare.

În egală măsură, angajații Poștei Române păstrează distanţa de 2 metri faţă de persoanele aflate la domiciliu sau în autoizolare cărora urmează să li se  distribuie  comenzile. De asemenea,  aceștia nu  vor  intra  în  locuinţa  clienţilor, distribuirea realizându-se  la  uşă/poartă. Factorii  poștali  dedicați  care  distribuie  comenzile  sunt echipați  cu  măști,  și mănuși. Totodată,  flota  auto  dedicată  cu  care  se  realizează  distribuirea  de  alimente  este  dotată  cu dezinfectant de mâini și cu dezinfectant de suprafețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *