Bake Expert demareaza campania: „Tu stai acasa, noi iti aducem painea”

Compania Bake Expert ce opereaza o fabrica de specialitati panificatie, coapte pe vatra si brutariile Casa Brutarilor, se implica activ in sprijinirea persoanelor afectate de virusul COVID 19, asigurand prin si cu suportul  DGASPC Sector 3 zilnic painea proaspata.

Bake Expert (Specialitatile Brutarului), cu ajutorul DGASPC S3 (Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 3), demareaza campania: „Tu stai acasa, noi iti aducem painea”. „Este o perioadă dificilă pentru noi toți, însă doar printr-un efort colectiv putem trece mai ușor peste problema cu care ne confruntăm” – spun reprezentanții companiei.

Începând de mâine, persoane aflate în izolare, carantină sau persoane cu vârsta de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de sprijin, ce nu pot părăsi domiciliul datorită pandemiei COVID-19, vor beneficia zilnic, de pâine coaptă pe vatră. Astfel, în această situație de criză, dorim să venim în sprijinul comunității și să le mulțumim, pe această cale, pentru răbdarea și responsabilitatea de care dau dovadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *