Compania ELIT oferă Facultății de Științe Economice din Alba Iulia 160 de tablete

În contextul desfășurării învățământului online, Compania ELIT își aduce contribuția la formarea studenților economiști. Conducerea Companiei ELIT a semnat un contract de sponsorizare cu Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia prin care oferă 160 de tablete menite să faciliteze accesul viitorilor studenți la cele mai noi metode de învățare online.

Facultatea de Științe Economice va oferi aceste tablete viitorilor studenți economiști după confirmarea locului la una din specializările: Administrarea Afacerilor; Contabilitate; Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor; Finanțe; Marketing. În acest fel, studenții economiști din anul I 2020-2021 vor avea, toți, posibilitatea de a participa la cursuri, chiar și atunci când acestea se vor desfășura în mediul online.

Facultatea de Științe Economice din cadrul UAB menține permanent contactul cu mediul de afaceri albaiulian, și nu numai, pentru a le putea asigura studenților nu doar o formare teoretică, ci și una practică ancorată în realitatea economică actuală, precum și o tranziție lină de la școală la viața activă. Parteneriatul cu mediul de afaceri vine să completeze plus valoarea adusă studenților noștri și să susțină învățământul economic albaiulian chiar și atunci când acesta se desfășoară în mediul online. Distanțarea socială nu ne-a îndepărtat de studenții și partenerii noștri, ci din contră, ne-a apropiat și mai tare, iar acest contract este dovada certă a acestui fapt. Suntem și vom rămâne alături de studenții și partenerii noștri, indiferent de context!”, a declarat Decanul Facultății de Științe Economice, Conf.univ.dr. Topor Dan.

Compania ELIT este partener constant al Facultății de Științe Economice, contribuind la dezvoltarea educației universitare în domeniul economic prin sponsorizarea diferitelor evenimente și manifestări științifice adresate cadrelor didactice, cercetătorilor sau studenților Facultății. O altă direcţie de susţinere a mediului universitar economic o reprezintă facilitarea inserției tinerilor pe piața muncii prin oferirea permanentă de locuri pentru desfășurarea stagiilor de practică, iar ulterior locuri de muncă.

Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a fost, este și va rămâne pentru noi un partener important la nivelul comunității albaiuliene. Facultatea de Științe Economice din Alba Iulia este principalul nostru partener atunci când vine vorba de recrutare de forță de muncă înalt calificată, motiv pentru care considerăm că implicarea noastră în formarea viitorilor economiști este imperios necesară! Considerăm că plus valoarea într-o comunitate nu poate fi obținută fără implicarea noastră, a mediului de afaceri! Noi avem nevoie de oameni bine pregătiți motiv pentru care încercăm să fim permanent alături de mediul universitar și să sprijinim procesul educațional de calitate! Studenții de azi sunt angajații de mâine, iar noi dorim să contribuim la formarea acestora!” a declarat Voicu Vușcan, Administrator ELIT.

Pentru mai multe informații cu privire la procesul de admitere la specializările din cadrul Facultății de Științe Economice, vă rugăm să accesați următorul link: http://admitere.uab.ro/ sau să accesați pagina de Facebook a Facultății: https://www.facebook.com/economiceuab/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *