Craiovenii se bucură de un nou restaurant McDonald’s

Premier Restaurants România, partenerul pentru dezvoltarea McDonald’s în România, continuă procesul de expansiune și deschide un nou restaurant în Craiova, în incinta centrului comercial Electroputere Parc. Restaurantul cu numărul 78 din țară a presupus o investiție de 2,7 milioane de lei și creează 36 de locuri de muncă noi în comunitate.

Noul restaurant își așteaptă clienții cu produse proaspete, pregătite la comandă pentru fiecare client. Restaurantul este dotat cu menu board digital și kiosk-uri digitale pentru plasarea comenzilor pentru îmbunătățirea și simplificarea comenzilor și a servirii clienților. Noul restaurant McDonald’s își întâmpină oaspeții cu servicii rapide și o experiență mai confortabilă, astfel încât aceștia să se bucure de momentele petrecute alături de cei dragi.

Situat la etajul centrului comercial Electroputere Parc, restaurantul McDonald’s va fi deschis în timpul programului de funcționare al mall-ului, între 10 dimineața și 10 seara.

„Ne bucurăm să deschidem cel de-al doilea restaurant din Craiova și să începem aici seria inaugurărilor de anul acesta,” a declarat Daniel Boaje, Director General Premier Capital România. „Decizia de a deschide un al doilea restaurant în acest oraș a venit în urma unei analize de piață care ne-a arătat că suntem bineveniți și așteptați cu foarte mult entuziasm în comunitatea locală. Ne așteptăm oaspeții cu un meniu variat, cu burgeri pentru toate gusturile, cu noi sortimente de salate și preparate de pui în ediție limitată de vară, înghețate, shakeuri și băuturi răcoritoare pentru zilele călduroase.”

Odată cu deschiderea noului restaurant, McDonald’s vine cu oferte în ediție limitată: în perioada 5-7 iulie, clienții care cumpără un Big Mac, un McChicken sau o porție medie de cartofi, primesc un al doilea produs din același fel din partea casei; în perioada 12-14 iulie, clienții care cumpără o înghețată McSundae sau o porție medie de cartofi, primesc un al doilea produs din același fel din partea casei, iar cei care cumpără un meniu maxi McNuggets, primesc o porție de 6 McNuggets din partea casei.

Cu 78 de restaurante în 23 de orașe din România, McDonald’s primește zilnic peste 220.000 de clienți și are o echipă formată din peste 5.000 de angajați. Până la finalul acestui an, McDonald’s plănuiește inaugurarea altor șase noi restaurante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *