Doripesco isi va prezenta produsele in cadrul expozitiei SIAL – China

In perioada 14 – 16 mai 2019 compania brasoveana Doripesco isi va prezenta produsele in cadrul celui mai mare eveniment al sectorului agroalimentar din Asia si al treilea ca marime din lume, SIAL Shanghai –  China. In acest an, evenimentul se va desfasura pe o suprafata de 162.000 mp. Fiind cea mai mare expozitie de produse alimentare si bauturi din Asia, SIAL China va primi 66.000 de vizitatori si peste 2.900 de expozanti din 65 de tari. Pavilionul Romaniei este alcatuit din 2 standuri tip insula, cu o suprafata totala de 180 mp, amplasate unul langa altul, fiecare avand o suprafata de 90 mp (6*15 m). Standurile sunt aplasate in hala W5, stand nr. A070 / B070. Prezenta companiei Doripesco la acest mare eveniment a fost posibila datorita Asociatiei pentru Promovarea Alimentului Romanesc (APAR). Unul dintre scopurile APAR este reprezentat de promovarea alimentelor romanesti in cadrul targurilor si misiunilor economice internationale.

„In prezent, compania Doripesco detine in portofoliul sau peste 50 de produse pescaresti, grupate pe mai multe categorii: produse tartinabile, produse din peste afumat, specialitati pescaresti, dar si produse congelate. Doripesco este furnizor national in cele peste 100 magazine Kaufland. In afara de reteaua nationala Kaufland, produsele Doripesco se pot gasi in: Carrefour, Metro, Selgros, Billa, iar in Auchan, Cora, Penny (grupul REWE) si Mega Image se gasesc sub marca proprie (Mega Image: Gusturi Romanesti, Cora: Traditia Gustului, Auchan: marca proprie Auchan, Penny: Hanul Boieresc). In plus, intreaga gama de produse Doripesco a fost prezentata cu succes si pe pietele externe (Franta, Germania, Italia, Anglia, Emiratele Arabe Unite si Israel), cu unele dintre acestea demarandu-se deja parteneriate” – spune Ruxandra Coc – Director Dezvoltare.

In cadrul evenimentului, compania Doripesco isi va prezenta cele mai noi specialitati pescaresti: Salata din pastrav cu broccoli, Salata din pastrav cu sos salsa si Fileul de pastrav, renumitele salate din icre de crap, de pastrav, Zacusca din peste cu ciuperci, specialitatile certificate cu atestat de produs traditional, dar si unul dintre cele mai importante produse, Novacul Afumat din Tara Barsei, acesta fiind singurul produs din sectorul piscicol cu certificare IGP. In afara de produsele pescaresti, compania Doripesco va prezenta in cadrul acestui mare eveniment si apa Armonia.

„Evenimentele de profil, asa cum sunt si acestea, sunt foarte importante pentru compania Doripesco, intrucat prin intermediul lor pe de o parte ajungem mai aproape de clienti, iar pe de alta parte aflam noutatile din piata si dezvoltam noi relatii cu furnizori si clienti. Echipa Doripesco se afla intr-o continua activitate de cercetare-dezvoltare, pentru a ne incanta clientii cu noi specialitati” – a declarat Ing. Dorin Crizbaşan – Director General Doripesco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *