Doripesco își va prezenta produsele în cadrul expoziției SIAL – Paris

În perioada 21 – 25 octombrie 2018 compania brașoveana Doripesco își va prezenta produsele în cadrul celui mai important eveniment mondial al sectorului agroalimentar din acest an, SIAL Paris, Franta. Evenimentul va avea loc în cadrul complexului expozitional Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte. Prin Programul pentru Promovarea Exporturilor 2018, Ministerul Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a reunit 64 de produăatori din domeniul industriei agroalimentare, care vor reprezenta România la aceasta expoziție internațională.

„Evenimentele de profil, așa cum sunt și acestea, sunt foarte importante pentru compania Doripesco, întrucât prin intermediul lor pe de o parte ajungem mai aproape de clienți, iar pe de altă parte aflăm noutățile din piață și dezvoltăm noi relații cu furnizori și clienți. Echipa Doripesco se află într-o continuă activitate de cercetare-dezvoltare, pentru a ne încânta clienții cu noi specialități” – a declarat Ing. Dorin Crizbaşan – Director General S.C. Doripesco S.A.

Echipa Doripesco va fi prezentă în Pavilionul Hala 5B, standul J147. În cadrul evenimentului, compania Doripesco își va prezenta cele mai noi specialități pescărești: Salata din păstrav cu broccoli, Salata din păstrav cu sos salsa și Fileul de păstrav, renumitele salate din icre de crap și de păstrav, Zacusca din pește cu ciuperci, specialitățile certificate cu atestat de produs tradițional, dar și unul dintre cele mai importante produse, Novacul Afumat din Țara Bârsei, acesta fiind singurul produs din sectorul piscicol cu certificare IGP.

„În prezent, compania Doripesco deține în portofoliul său peste 50 de produse pescărești, grupate pe mai multe categorii: produse tartinabile, produse din pește afumat, specialități pescărești, dar și produse congelate. Doripesco este furnizor național în cele peste 100 magazine Kaufland. Pe lângă rețeaua națională Kaufland, produsele Doripesco mai pot fi găsite în: Carrefour, Metro, Selgros, Billa, iar în Auchan, Cora, Penny (grupul REWE) și Mega Image se găsesc sub marca proprie (Mega Image: Gusturi Românești, Cora: Tradiția Gustului, Auchan: marca proprie Auchan, Penny: Hanul Boieresc). În plus, suntem prezenți și pe piețele externe (Franta, Germania, Italia, Anglia, Emiratele Arabe Unite și Israel)” – spune Ruxandra Coc – Director Dezvoltare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *