Doripesco va participa la cea de-a XXIV-a ediție a târgului Indagra

În perioada 30 octombrie – 03 noiembrie 2019, Doripesco va participa la cea de-a XXIV-a ediție a celui mai mare și important eveniment agricol din România, târgul INDAGRA, organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

În aceeași perioadă cu INDAGRA, în cadrul Centrului Expozițional Romexpo București se vor desfășura alte 3 evenimente cu tematici complementare: INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 – Târg internațional pentru industria alimentară, EXPO DRINK 2019 – Târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non–alcoolice, dar și PACK SHOW 2019 – Expoziție pentru industria ambalajelor.

La acest eveniment, compania Doripesco va prezenta la standul I49 numeroase specialități pescărești din păstrăv și crap, dar și produsele certificate și recunoscute la nivel național și internațional: cele 7 produse pentru care compania deține atestat de produs tradiţional, acordat de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (Salată de icre de crap, Salată de icre Ardelenească, Batog Afumat, Păstrăv Ardelenesc condimentat, Păstrăv Ardelenesc, Pastramă Pescărească și Baghetă Doripesco); Novacul Afumat din Țara Bârsei, certificat IGP (Indicaţie Geografică Protejată) și a cărui rețetă unică, dar și ingredientele de calitate superioară l-au transformat în unul de top; Salata Tradiţională cu Icre de Crap, certificată STG Protejată Naţional (Specialitate Tradiţională Garantată Protejată Naţional). Produsul este 100% natural, fără conservanţi, o îmbinare delicioasă a icrelor de crap și a mixului icrelor de pește de apă dulce.

În prezent, compania Doripesco are în derulare proiecte de modernizare și extindere a două dintre restaurantele sale: creșterea cu 350 de locuri a restaurantului Complexului Turistic Doripesco și cu 200 de locuri a restaurantului Casa Păstrăvarului. În plus, ne aflăm într-o continuă activitate de cercetare – dezvoltare, fiind receptivi la cerinţele clienţilor noştri. Scopul echipei Doripesco este acela de a încuraja o alimentație sănătoasă bazată pe consumul de pește, dar și recreerea în natură, turismul PRO Natură.

„Doripesco este o afacere de familie dezvoltată cu pasiune și devotament, cu dragoste pentru profesiune și respect pentru natură. Ne-am străduit și am reușit cu succes să îmbinăm producția de pește cu turismul de profil (pescuitul sportiv, birdwatchingul). Datorită începuturilor, creșterea și prelucrarea peștilor reprezintă partea sentimentală a afacerii. În timp, am reușit să ne extindem aria de activitate a companiei spre alte activități cum ar fi turismul, îmbutelierea apei de izvor, creșterea suinelor (6000 buc), creșterea bovinelor (100 buc vaci Angus), construcțiile și producția de betoane.” (Dorin Crizbășan – Director General)

Compania Doripesco deține în portofoliul său peste 50 de produse pescărești, grupate pe mai multe categorii: produse tartinabile, produse din pește afumat, specialități pescărești, dar și produse congelate. Doripesco este furnizor național în cele peste 100 magazine Kaufland. În afară de rețeaua națională Kaufland, produsele Doripesco se pot găsi în: Carrefour, Metro, Selgros, Profi, Grupul Rewe (Penny), iar în Auchan, Cora și Mega Image se găsesc sub marcă proprie (Mega Image: Gusturi Românești, Cora: Tradiția Gustului, Auchan: marca proprie Auchan).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *