Două noi sortimente de iaurt Activia cu mix de cereale, semințe și fructe confiate

În continuarea listei de inovații pe care a început-o, Activia lanseaza două noi produse pe piața din România, având același scop: să ofere consumatorilor cât mai multe soluții gustoase și hrănitoare prin care pot avea grijă de starea lor de bine digestivă. Noile produse conțin bunătatea iaurtului Activia produs în România, îmbogățit cu miliarde de Bifidus ActiRegularis, ce poate fi combinat acum cu noi mixuri de cereale, semințe și fructe confiate.

Ideale pentru orice moment și loc, noile iaurturi Activia Musli, Merișoare și Semințe de Dovleac și Activia Musli, Migdale, Quinoa și Chia au fost create cu atenție, pentru a oferi o gustare hrănitoare, oriunde te-ai afla. Pe lângă designul atractiv, cu o formă adaptată cerințelor consumatorilor, noile ambalaje ale iaurturilor Activia includ și o linguriță în interiorul capacului, ce îți permite să le savurezi oricând și oriunde.

Ne place ceea ce facem și încercăm să arătăm acest lucru prin produsele noastre. Încercăm să înțelegem nevoile consumatorilor noștri și să le aducem soluțiile cele mai convenabile și delicioase prin care pot avea grijă de ceea ce noi credem că este important – sănătatatea digestivă. Astfel, suntem încântați să vă prezentăm noile produse inovatoare din gama Activia, ce vă pot ajuta să aveți grijă de starea de bine interioară, oriunde v-ați afla, acestea având incluse câte o linguriță pliabilă în fiecare pachet”, spune Lavinia Barbu, Senior Brand Manager Activia România și Bulgaria.

La baza iaurturilor Activia se află fermentul unic Bifidus ActiRegularis, fiecare produs conținând peste 4 miliarde de fermenți Bifidus ActiRegularis care ajung în flora intestinală și contribuie la echilibrul organismului. Prin varietatea profilurilor nutriţionale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum şi sunt uşor de integrat chiar și în diete speciale, precum regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice. Societatea de Nutriție din România recomandă produsele Activia în fiecare zi, ca parte a unei diete echilibrate.

Activia este brandul de lactate proaspete numărul unu la nivel mondial, fiind consumat în 70 de țări, de pe 5 continente. Activia se produce în fabrica de iaurt Danone din București și a fost lansat pe piața românească în anul 2001, în prezent având un portofoliul cu peste 20 de sortimente de iaurturi cu Bifidus ActiRegularis, acoperind toate preferințele consumatorilor: iaurt simplu, iaurturi cu cereale integrale și fructe, iaurturi de băut cu sau fără fructe, cât și gama de mic dejun, cu topper de cereale, iaurturi cu semințe (natur sau cu fructe și cereale).

Prin varietatea profilurilor nutriționale, iaurturile Activia sunt adecvate oricărui moment de consum (mic dejun, on the go, gustare între mese sau după o cină ușoară) și sunt ușor de integrat chiar și în diete speciale, cum sunt regimurile hipocalorice, hipolipidice sau hipoglucidice.

În urma unei evaluări nutriţionale complexe a iaurturilor din gama Activia, Societatea de Nutriţie din România recomandă consumul zilnic de iaurt Activia ca parte a unei alimentații echilibrate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *