Ghid cu măsuri de protecție și siguranță pentru ferme în contextul pandemiei COVID-19

În această perioadă este extrem de important ca fermierii și angajații lor să urmărească și să respecte măsurile luate de autorități, care au ca obiectiv siguranța individuală și protecția populației, pentru a preveni răspândirea coronovirusului și a diminua riscurile.

În același timp, este foarte important ca prin eforturile comune pe care le facem să ne asigurăm că activitatea continuă în sectoarele strategice, unul dintre acestea fiind agricultura.

Agricultura are un rol strategic pentru siguranța alimentară a populației și pentru contribuția adusă economiei României. Din acest motiv, în ferme, siguranța oamenilor și bunăstarea animalelor sunt pe primul loc!

Clubul Fermierilor Români a elaborat un ghid cu măsuri de protecție și siguranță pentru ferme, ca urmare a solicitărilor primite din partea membrilor fermieri.

Acest ghid include un model de organizare a activităților pentru fermele care aleg să se izoleze (desigur, acest model poate fi adaptat în funcție de specificul fiecărei ferme).

Pentru a veni în sprijinul fermierilor, în ghid sunt cuprinse o serie de afișe care pot fi printate și afișate în ferme: la intrare în ferme, la porțile de acces, depozite, hale, adăposturi, birouri, spații pentru masă și cazare, dușuri și grupuri sanitare etc. Afișele sunt disponibile color sau alb-negru și se pot printa pe foi A4.

Puteti descarca fisierul integral de pe site-ului Clubului Fermierilor Români sau de aici: Ghid cu masuri de protectie si siguranta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *