Hotelul New Montana mai profitabil sub conducerea Alexandrion Group

Primul bilanț, după preluarea Hotelului New Montana de către Alexandrion Group, este unul pozitiv. Cifra de afaceri a hotelului a crescut în anul 2018 cu 23% față de anul precedent, iar profitabilitatea s-a mărit și ea cu 22 de procente.

„Alexandrion Group a preluat Hotelul New Montana având o strategie clară de dezvoltare a acestuia și propunându-și să redefinească eticheta ospitalității. Scopul nostru este ca experienţele oferite de New Montana clienţilor săi să se alinieze experiențelor excepţionale oferite de Alexandrion Group consumatorilor săi.”, a declarat Stelios Savva, CEO al Alexandrion Group.

În 2018, cifra de afaceri a fost în creștere cu 23% față de anul precedent, ceea ce se traduce într-o creștere cu peste 7.000 a numărului de turiști cazați în Hotelul New Montana în 2018 comparativ cu 2017.  “Anul 2018 a fost un an în care am stabilit o nouă strategie de vânzări, iar rezultatele s-au văzut imediat. Ne așteptăm la o creștere și mai mare pentru 2019.”, a declarat Gabriela Boşcu, Tourism Sales Director al Alexandrion Group.

“Această evolutie a cifrei de afaceri a fost susținută de o echipă managerială formată din profesioniști cu experiență în domeniul ospitalității.  În timpul care s-a scurs de la momentul preluării, ne-am străduit să transformăm  New Montana într-unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Sinaia pentru servicii la cele mai înalte standarde. Clienții sunt întotdeauna prioritatea noastră.”, a declarat Simona Preda, General Manager New Montana Hotel.

În prezent, Hotelul New Montana din Sinaia oferă servicii de cazare, alimentație, SPA, piscină semi-olimpica și sală de fitness. Restaurantul Artemis pune la dispoziția clienților o selectie variată de preparate din bucătăria tradițională românească, dar şi din cea internaţională. În plus, pentru turiștii care iubesc muzica,  în incinta hotelului a fost deschis și THE CLUB@798, un bar exclusivist cu băuturi din portofoliul Alexandrion Group.

New Montana Hotel & SPA din Sinaia, membru al Alexandrion Group, este destinaţia ideală pentru recreere şi pentru întâlniri de afaceri, oferind oaspeţilor săi o atmosferă plăcută, relaxantă şi servicii de calitate. Are o capacitate de 360 de locuri şi găzduieşte orice tip de evenimente, de la o simplă conferinţă până la cocktail-uri cu 1000 de invitaţi. Restaurantul a la carte Artemis oferă o selecție variată de preparate din bucătăria traditională românească și internaţională. New Montana Hotel pune la dispoziția clienților săi un centru SPA care beneficiaza de o colaborare cu brandul de produse profesionale ELEMIS. Clienţii hotelului au la dispoziție: o piscină semiolimpică încălzită, saună, jacuzzi și sala de fitness. De asemenea, în incinta hotelului a fost deschis THE CLUB@798, un bar exclusivist cu băuturi din portofoliul Alexandrion Group, având o capacitate de 100 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *