În anul Centenarului, Grupul ANGST anunţă lansarea gamei denumită ,,Tezaur

Realizată integral în cadrul celei mai vechi fabrici de Salam de Sibiu din România – SALSI SA SINAIA, gama Tezaur provoacă simţurile prin intermediul unor specialităţi făcute în tihnă, după filozofia simplă a meşterului făurar, căci Gustul este o chestiune ce ţine de Maturitate, oglindind practic conceptul de  ,,Craft Quality,, din arta mezelăritului . Cei peste 100 de ani de tradiție conferă legitimitate meşteşugului ridicat la rang de artă ce transmite Emoţie prin intermediul Mâinilor harnice, trudite.

,,Creativitatea conferită de viziune, deschiderea spre nou şi curajul de a face lucrurile autentic sunt cei trei piloni ce definesc unicitatea  brandului ANGST reflectată prin noua gamă de produse,, – a declarat Sorin Minea, directorul general al grupului.

Gama ,, Tezaur,, este construită extrem de personalizat, inducând, fără drept de apel, crearea unei legături umane, plurisenzoriale între produse şi consumatorii clasici şi moderni, tineri şi maturi, deopotrivă, făcând astfel Diferenţa în categoria Premium Quality. Reţetele utilizate pun în valoare gusturi Româneşti – clasice sau picante – produsele fiind fie răsucite şi legate manual, fie doar legate şi maturate în tihnă, îngrijite zi de zi  de Oameni  Destoinici, la final ele putând fi Savurate  într-un regal al simţurilor ce te va face să-ţi doresti să guşti încă o data şi încă o dată…

Ingredientele noastre – Credință, profesionalism, pasiune şi aplecare spre Detaliu – sunt de neprețuit şi se adaugă – încă de la Începuturi – în rețeta de la SALSI.

,, SALAMUL cu DICHIS ,, este un omagiu adus fondatorului fabricii din Sinaia, domnul Filippo Dozzi, reţeţa utilizată păstrând – pe lângă condimentaţia simplă, românească – şi o notă subtilă mediteraneeană. Salamul este clipsat şi apoi legat manual de aşa natură încât, la final, felia să păstreze forma trifoiului cu patru foi, fermitatea fiindu-i conferită de Mâinile ce ştiu a face acest lucru de mai bine de 100 de ani.

,, PICANTERIA cu DICHIS ,, este singurul salam curbat de pe piaţa noastră şi aduce în prim-plan o notă aromată, picantă cu măsură şi care pişcă limba exact la momentul potrivit.

,, SPECIALITATEA cu DICHIS ,,  îşi propune să scoată la lumină ceea ce bunicii noştri numeau, pe vremuri, MIZILIC –  răsfăţul culinar ce deschidea discret oricare masă cu pretenţii şi care era punctat, la final, cu tradiţionala ţuiculiţă! Cărnurile de vită şi de oaie perfect asezonate cu condimente aromate, tocate grosier şi umplute în membrane naturale răsucite manual şi maturate în tihnă sunt încercarea noastră personală de a redescoperi simplicitatea aromei satinate a cărnii veritabile de oaie înnobilată cu o atingere de mucegai…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *