Jacobs le oferă iubitorilor de cafea un video interactiv inedit și le face poftă de mixuri reci

Sub sloganul ”Mixează la rece!”, Jacobs le oferă o campanie de comunicare plină de creativitate iubitorilor de cafea în această vară. Printre elementele centrale ale acesteia se numără un video interactiv care le dă posibilitatea celor care-l urmăresc să aleagă scenariul.

Brandul de cafea Jacobs iese din convențional, îndreptând atenția consumatorilor înspre savuroasa cafea rece într-un mod cu totul original: intrând pe website-ul www.cafearecejacos.ro, utilizatorii pot urmări și decide peripețiile protagonistului Alex Coteț (Sector 7) într-o poveste interactivă de vară, presărată cu momente delicioase de preparare a băuturilor de cafea rece Jacobs.

Alex joacă rolul unui tânăr care, la începutul sezonului călduros, într-o zi banală de weekend, are parte de o surpriză care declanșează întreaga desfășurare a evenimentelor. În momente cheie ale acțiunii, utilizatorii sunt invitați să aleagă ei continuarea filmului, optând între două scenarii posibile. Povestea se ramifică astfel în mai multe fire epice cu finaluri diferite.

Campania integrează cu naturalețe consumul de cafea rece Jacobs în fervoarea zilelor călduroase de vară – potrivit și adaptabil oricărei situații, oricărui moment al zilei.

Comunicarea mixurilor de cafea rece se desfășoară în perioada 10 mai – 9 iulie și este susținută de o campanie promoțională desfășurată la nivel național, care, păstrând conceptul general, are ca mare premiu bilete duble la un festival din România, la alegere. Consumatorii pot achiziționa produse Jacobs 3IN1, Cappuccino și/sau Kronung cafea solubilă de minimum 7 lei și pot înscrie bonul pe website-ul campaniei sau prin SMS (număr cu tarif normal). De asemenea, consumatorii se pot bucura și de o caravană națională care călătorește în principalele orașe ale țării, aducând aproape de consumatori lumea cafelei reci. Programul caravanei poate fi accesat pe website-ul campaniei.

”Mixează la rece” este o campanie gândită și implementată de Minio Studio, agenție de comunicare integrată care își arată astfel încă o dată creativitatea și apetitul pentru inovație și neconvențional.

”Jacobs este mândru de a fi companionul tuturor aventurilor de vară ale consumatorilor lui! Anul acesta, mai mult ca niciodată, Jacobs încurajează explorarea universului băuturilor de cafea rece, într-o multitudine de opțiuni, accesibile oricăruia dintre noi”, a declarat Mihaela Pănoiu, Brand Manager Cafea Instant în cadrul Jacobs Douwe Egberts România.

“Prin inserarea elementelor de gamification, campania “Mixează la rece” invită consumatorii la clipe speciale Jacobs în zilele călduroase de vară”, susține Ioana Moisă, Marketing Assistant în cadrul Jacobs Douwe Egberts România.

”Campaniile integrate ne provoacă mereu creativitatea și gândirea strategică și ne aduc în situația de a vedea lucrurile dintr-o perspectivă nouă de fiecare dată. ”Mixează la rece” este încă o campanie care ne face să ne simțim mândri că lucrăm în această industrie și ne reconfirmă faptul că atunci când clientul este deschis la modalități noi de promovare a produselor sale, lucrurile evoluează într-o direcție favorabilă. Avem o istorie lungă alături de brandul Jacobs care a reprezentat dintotdeauna un declanșator inspirațional pentru noi. Suntem convinși că se va dovedi o campanie de mare succes, iar clipul interactiv va fi un hit al acestei veri în comunicarea de brand”, a spus și Ioana Mucenic, CEO Minio Studio.

Cele două echipe

MINIO STUDIO

Ilinca Văleanu – Account Manager

Marius Cioroabă – Senior Copywriter

Marius Marin – PR Manager

Amza Ionescu – Senior DTP

Mihai Bălan –  Senior Art Director

Ovidiu Stroe – Shopper Account Manager

Ana Croveanu – Graphic Designer

Paul Cotor – Head of Creatives

Călin Ionescu – Head of Accounts

Ioana Mucenic – CEO

 

JACOBS DOUWE EGBERTS ROMÂNIA

Mihaela Pănoiu – Brand Manager Cafea Instant

Ioana Moisă – Marketing Assistant

Minio Studio este o agenție decisă să dezvolte campanii de comunicare curajoase și autentice. Pe lângă campaniile de comunicare integrate, agenția derulează și proiecte inovatoare de tehnologie. Minio Studio aduce la un loc 25 de oameni, cu expertize diferite, conduși de Ioana Mucenic, un antreprenor nativ, cu 15 ani de experiență și cu pasiune pentru calitate și inovație. Printre clienții agenției se numără companii de top, precum Avon, Carrefour, Hasbro, Jacobs Douwe Egberts, JYSK România, Milupa, Mondelez, Novartis, Reckitt Benckiser, Sandoz, Tefal, Tymbark.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *