Kärcher a deschis un magazin si in ParkLake

Kärcher, liderul mondial în domeniul tehnologiei de curățare, a deschis un nou magazin în centrul commercial ParkLake in data de 8 iunie. Cu aceasta ocazie, compania ofera 20% reducere la toata gama de produse si echipamente pentru curatare timp de o saptamana pana in data de 15.06.2018.

Compania Kärcher este o firmă germană cu peste 80 de ani de tradiție în producerea și desfacerea echipamentelor pentru curatare atat pentru uz casnic cat și pentru cel profesional, de la curatitoare cu presiune, aspiratoare, curatitoare cu abur pana la  masini de frecat aspirat, acopera toate nevoile de curatare necesare atat in interiorul cat si in exteriorul caselor pana la domeniile industrial profesionale.

Caracteristica dominantă a produselor Karcher este calitatea. Producătorul german nu face niciun fel de compromis în această privință, aducând consumatorilor tehnologii de top.

Kärcher Center Bucuresti 1 oferă gama completă pentru curățarea in interiorul si exteriorul caselor si gama completa pentru grădină. Tot aici, partenerii noștri găsesc gamele de produse profesionale pentru curățare ce se adresează tuturor domeniilor: agricultură, industrie, retail, automotive, horeca, construcții, firme de curățenie etc.

Personalul, calificat şi instruit temeinic, asigură consultanţă de specialitate la nivelul celor mai recente progrese ale tehnicii. Rezultatul îl constituie clienţii pe deplin mulţumiţi  si un lider de piaţă de success.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *