Malagrow lansează Made in Romania pentru horticultori

Horticultura din România trece printr-o perioadă de dezvoltare spectaculoasă, motiv pentru care Malagrow a decis să aleagă prin concurs producătorii cu cele mai bune idei. La concursul ce se desfășoară sub titulatura „Made in Romania” sunt așteptați să participe în perioada martie-octombrie 2021, cât mai mulți cultivatori de legume, fructe și plante ornamentale, care utilizează soluții neobișnuite, inovative în munca lor.

Reprezentanții compania Malagrow au anunțat miercuri în cadrul unei conferințe de presă online că cele mai bune soluții aplicate de horticultorii români vor primi premii substanțiale. Concursul este organizat în premieră în acest an de Malagrow, firmă care activează în domeniul suplimentelor speciale de substanțe nutritive.

„Made in Romania este un concurs la care se pot înscrie producători agricoli din România care utilizează mijloace și metode profesionale și alte practici inovatoare în cultivarea legumelor, fructelor și a plantelor ornamentale și reușesc să distribuie produsele lor consumatorilor sau clienților finali. Obiectivul principal al inițiativei este premierea producătorilor care cultivă eficient produse horticole românești” – a spus Csaba Éber, directorul general adjunct al companiei Malagrow.

Proiectele vor fi evaluate de un juriu format din profesioniști din domeniu. Producătorii își pot depune candidatura la mai multe categorii, de exemplu categoria micilor producători de legume, fructe, o categorie separată pentru cultivatorii bio sau pentru producătorii de plante ornamentate. Un producător poate depune mai multe proiecte la mai multe categorii, de exemplu unul pentru soluțiile pe care la are în legumicultură, iar dacă se ocupă și de plante ornamentale și are idei viabile, poate depune un proiect și în această categorie sau alta în funcție de activitate.

„Cel mai bun proiect, care depășește cu mult nivelul mediu al practicilor de cultivare din România, va primi premiul cel mare „Made in Romania”. Premiul este prestigios în sine, de vreme ce arată că deținătorul premiului se află în topul domeniului său. În plus, reușita va fi recompensată și cu produse Malagrow pentru a susține în continuare efortul depus pentru excelență” – a precizat Csaba Éber.

În curând veți putea afla mai multe despre concurs accesând pagina de Facebook a Malagrow sau citind alte anunțuri pe această temă. Dosarele se pot depune din momentul anunțării concursului până la toamnă, aceste urmând a fi evaluate de un juriu format din profesioniști. Anunțarea câștigătorilor se va face în luna noiembrie când va avea loc și gala de premiere, unde cei mai buni vor păși în lumina reflectoarelor pentru a fi cunoscuți de colegii de breaslă și de publicul larg.

Fermierii se pot înscrie pe site-ul https://malagrow.ro/made-in-romania/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *