Mega Image și Malagrow devin parteneri pentru a sprijini legumicultorii români

Aproximativ 180 de legumicultori români vor avea acces la substanţe nutritive și biostimulatoare moderne în cadrul unei colaborări prin care  Malagrow va furniza produsele horticultorilor parteneri ai firmei Mega Image. Scopul este acela de a menține un nivel ridicat de producție, de a răspunde așteptărilor pieței și de a oferi clienților români produse locale, de foarte bună calitate.

Primul act de colaborare pe termen lung în favoarea întregului sector al legumelor şi fructelor din România este aproape încheiat, Malagrow va finaliza în curând livrările solicitate de Mega Image – a declarat Gabriel Dănciulescu, managerul responsabil pentru regiunea de sud a României al Malagrow. Acesta a precizat că rezultatul unei colaborări de anvergură între cele două instituții este acela ca mai multe camioane pline cu biostimulatoare și preparate de substanţe active complexe să ajungă la legumicultorii din România.

„Mega Image are ca scop să ofere cumpărătorilor români legume de înaltă calitate ce sunt produse în ţară. În situația actuală, când criza coronavirusului provoacă dificultăți economice și de transport în toată Europa, acest ţel devine deosebit de important și oportun. Ne bucurăm că şi Malagrow a avut posibilitatea să se alăture acestui program” – a spus Gabriel Dănciulescu.

În cadrul programului său de producție, Mega Image a comandat produse de la Malagrow care ajută foarte mult la asigurarea proviziilor de substanţe nutritive și dezvoltarea plantelor în sectorul cultivării legumelor. Folosind materialele, atât rădăcinile cât și frunzele plantelor se vor dezvolta mai bine, iar acestea vor fi mult mai rezistente  la condițiile de mediu.

Cu plante mai sănătoase și mai rezistente, fermierii pot avea recolte mai bogate, de calitate superioară și foarte solicitate pe piață, deci comercializabile.

Malagrow a furnizat produse pentru aproximativ 180 de producători parteneri ai firmei Mega Image din sudul țării, pe o rază de 100 de kilometri în jurul Bucureștiului. Grupul de producători implicat reprezintă topul sectorului horticol românesc, adică agricultori profesioniști, eficienţi, care au o experiență foarte bogată. Legumele pe care le produc aceștia – cum ar fi castraveți, vinete, ardei, varză și roșii, precum și diverse salate – sunt prezente constant pe rafturile cunoscutului supermarket.

Relația dintre producătorii implicați și Mega Image s-a caracterizat permanent prin profesionalism și eficiență. Aceasta este menținută la standarde ridicate de Malagrow prin produsele pe care le oferă, iar agricultorii vor continua să răspundă nivelului și solicitărilor ridicate ale comerțului, respectiv ale cumpărătorilor.

„Prin  proceduri bine stabilite, producătorii pot ţine pasul și pot chiar să ridice nivelul cu care clienţii au fost obișnuiți până acum” – a declarat managerul regional.

Rezultatul este un produs alimentar sănătos, fără reziduuri, pe care agricultorii îl obţin cu produsele Malagrow.

Gabriel Dănciulescu consideră că programul care deservește 180 de producători și colaborarea dintre Mega Image și Malagrow este primul act al unei relații fructuoase pe termen lung. Acesta a adăugat: „Încercăm să înlocuim pe cât posibil produsele alimentare importate, în special în situația actuală, și să oferim cumpărătorilor noștri legume românești de calitate superioară. În realizarea acestui deziderat Mega Image şi grupul său de producători sunt parteneri excelenţi.“

Malagrow oferă biostimulanți extrem de performanți, îngrășăminte foliare și alte produse pentru fermierii de horticultură și distribuitorii săi din multe țări din Europa. Compania are peste 30 de ani de experiență internațională în sectorul horticol.. În România, Malagrow distribuie produsele Valagro care sunt fabricate în Italia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *