O nouă gamă de produse Napolact: iaurt Napolact Bio cu granola delicioasă

FrieslandCampina România le oferă amatorilor unui stil de viață sănătos două noi opțiuni pentru un mic-dejun savuros – iaurturi bio cu granola, fie ele cu căpşuni şi zmeură sau cu seminţe şi miere.

O nouă gamă de iaurturi Napolact BIO le stă la dispoziţie celor care mizează pe cea mai importantă masă a zilei şi vor un mic dejun cât mai sănătos, gustos, hrănitor şi tihnit: iaurtul cu granola. Noile iaurturi Napolact Bio pot fi găsite momentan în două sortimente: căpşuni & zmeură şi cu semințe & miere. Ingredientele folosite provin din surse bio și sunt 100% naturale.

 „Un stil de viaţă sănătos, echilibrat, alimentat de preparate gustoase şi hrănitoare contează enorm. Micul dejun este acel moment de tihnă care ne dă energie şi pe care toţi ar trebui să punem preţ, mai ales în perioada aceasta. De aceea am lansat o nouă campanie de brand prin care ne propunem să reamintim familiilor cât de importantă este conectarea cu cei dragi la micul dejun. Noile iaurturi Napolact BIO cu granola ne permit să ne începem ziua în forţă, în cel mai sănătos mod cu putinţă şi, dacă nu lăsăm tehnologiei să ne răpească acest moment, atunci facem lucrurile aşa cum se cuvine”, a declarat Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.

Nevoia de deconectare de la tehnologie din această perioadă devine din ce în ce mai stringentă. În acest sens, lansarea Napolact BIO cu granola completează campania de comunicare Napolact “Mic dejun aşa cum se cuvine”, prin care brandul propune familiilor un mic dejun aşa cum se cuvine, fără tehnologie, alături de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *