Pambac: Comenzile au crescut exponențial în ultima lună și facem eforturi pentru a răspunde solicitărilor

Pambac S.A., una din cele mai mari companii producătoare din domeniul morărit și panificație din România și-a definit ca prioritate în această perioadă gestionarea riscului privind  și siguranța oamenilor.

“În contextual actual, al stării de urgenţă, industria alimentară are o importanţă strategică. Responsabilitatea şi grija faţă de semeni, siguranţa angajaţilor, clienţilor și consumatorilor sunt principalele noastre priorităţi. Am implementat şi urmărim cu stricteţe respectarea măsurilor recomandate  de ANSVA pentru a reduce posibilitatea contaminării angajaţilor noştri,  asigurând astfel continuitatea activităţii noastre. Chiar dacă aceste măsuri ne ocupă mai mult din timpii de producţie, le considerăm esenţiale şi nu facem nici un rabat de la ele.”  a declarat dl. Eusebiu Guţu, directorul general al Pambac S.A.

Printre măsurile suplimentare implementate de Pambac în această perioadă menţionăm restricţionarea accesului pe platforma de producţie, monitorizarea  stării de sănătate a angajaților la intrarea in secțiile de producție, dezinfectarea din oră în oră a utilajelor și suprafețelor de lucru precum și dezinfectarea, cu o firmă autorizată,  a mașinilor de transport. Toți lucrătorii au fost instruiți să se spele și să se dezinfecteze pe mâini înainte și după începerea fiecărei activități de producție, de manipulare sau de strictă necesitate.

„Comenzile venite din partea clienților noștri au crescut exponențial în ultima lună și facem eforturi pentru a răspunde acestor solicitări din ce în ce mai mari, în limita capacității de producție. Am luat decizia ca pe toată această perioadă să nu modificăm lista de prețuri și facem un apel către toți colaboratorii și partenerii noștri, distribuitori și magazine, să facă același lucru. Este un moment dificil pentru noi toți,  peste care putem trece cu mai multă ușurință dacă suntem solidari și chibzuiți.” a continuat dl. Eusebiu Guţu

Compania are în acest moment asigurate stocuri de materii prime și materiale și lucrează la capacitate maximă.  Chiar dacă pe fondul cererilor tot mai mari comenzile nu pot fi onorate în totalitate, livrările se fac normal pe tot  teritoriul României și magazinele sunt aprovizionate în permanență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *