Primul magazin Angst, inaugurat miercuri la București

Cel mai nou magazin Angst este situat în Bucuresti, amplasat pe Bulevardul Lacul Tei nr 113. Acesta a fost inaugurat miercuri, 30 octombrie 2019. Cu un design minimalist păstrand o tușă nostalgică- vintage, magazinul Angst Lacul Tei este organizat astfel încât să ofere o experiență cât mai facilă și să le ofere tuturor clienților acces la articole versatile, atent selecționate zi de zi, numai bune de pus pe masă, in orice moment al zilei.

Prin acest concept de magazin ne propunem să îmbinam tradiția și expertiza într-o oferta care sigur răspunde celor mai exigente și noi cerințe ale consumatorilor privind alimentația sănătoasă. „Ne-am gandit să abordăm mai multe tipologii de consumatori în egală măsură tradiționaliști dar și genul de clienți, care alocă mai puțin timp gătitului și sunt foarte pretențioși cu ceea ce mănâncă. Prin urmare, magazinul Angst își întâmpină clienții cu o gamă variată de specialitați ideale pentru gustări rapide, cărnuri tranșate specific, gata porționate și chiar asezonate, ușor de gătit, precum și mancăruri gata gătite oferind astfel soluții rapide și la îndemână pentru o alimentație sănătoasă, odată cu garanția calității, asigurate de tradiția și experiența companiei noastre”, declara Dnul Sorin Minea, presedintele Angst RO SRL.
În următoarele zile, magazinul își asteaptă clienții cu prețuri promoționale si degustări.

Potrivit strategiei de expansiune reţeaua Angst va creşte la un număr total de 18 de magazine in anul 2020, în condițiile unui climat economic stabil. Despre Angst Grupul de firme Angst cuprinde 3 unitați productive – Angst Ro SRL (fabrica de produse fiert-afumate), Angst Bistro SRL (gastronomie și ready-meal) și Salsi SA -Sinaia (produse crud-uscate) în care iși desfășoară activitatea aproximativ 575 de angajați. Semnatura tip slogan ,,Angst. Artizan al carnii” concentreaza ADN-ul brandului validand inca o data maiestria si mestesugul deprinse de a lungul generatiilor de echipele din cele 2 fabrici care zi de zi, ceas de ceas au muncit si au transmis mai departe taina lucrului bine facut consolidand pozitia brandului Angst ca lider in calitate. Compania Angst este detinuta integral de familia Minea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *