Restaurantul Corabia Doripesco a fost evaluat de publicații de specialitate

Inaugurat la finalul anului 2019, Restaurantul Corabia Doripesco a fost evaluat de curând de site-ul de specialitate, Restocracy.ro – un sistem de evaluare a restaurantelor de către evaluatori independenți, primind nota finală 9.06. Aprecierile au fost primite atât pe partea de bucătărie, pentru preparatele din pește, cât și pe partea de ambianță și servicii.

Evaluatorul, George Butunoiu, a fost impresionat încă de la început de design-ul impozant al restaurantului, precum și de priveliștea oferită turiștilor de pe puntea Corabiei: „Pe mâna dreaptă se întrevede silueta unui vapor mare. (…) Venind dinspre Brașov, vezi doar corabia, ca într-un film cu suspans. Însă dincolo de ea se întâmplau multe lucruri. (…) pe puntea corabiei, adică pe acoperiș, unde e amenajată o terasă cu umbrele. De sus, Țara Bârsei se vede și mai frumoasă. Am stat mult și ne-am uitat în jur, căci la București vedem asta doar pe National Geographic. În zare, de la pupă, am văzut niște lucii de apă. O salbă de lacuri de-a lungul Oltului, care desparte Brașovul de Covasna.”

Pe de altă parte, restaurantele Doripesco au deja o istorie cu care se mândresc, pe partea de preparate din pește, foarte apreciate pe parcursul acestei recenzii. Evaluatorul a încercat numeroase specialități Doripesco, care i-au încântat papilele gustative și l-au surprins în cel mai plăcut mod cu putință: „Corabia Doripesco e unul dintre cele mai bune restaurante de pește de apă dulce în care am mâncat eu în România.”, a menționat evaluatorul în finalul recenziei de pe Restocracy.ro.

„Vizita realizată de reprezentanții site-ului de specialitate Restocracy.ro ne-a bucurat într-o mare măsură, simțindu-ne cu adevărat onorați să îi avem ca oaspeți. Mai mult chiar, nota finală de 9.06 obținută în urma acestei recenzii de specialitate, ne confirmă faptul că lucrurile făcute cu suflet (așa cum procedează întreaga echipă Doripesco, indiferent de ramura de activitate) sunt apreciate cu adevărat de clienți și ne ajută în procesul continuu de dezvoltare și expansiune.

Îi așteptăm pe turiști în Delta din Carpați-Doripesco pentru a se bucura de liniște și relaxare într-un peisaj mirific, departe de agitația cotidiană, dar și pentru a descoperi o experiență gastronomică inedită.”, a declarat Ruxandra Coc – Director Dezvoltare Doripesco S.A.

Pe partea de turism, Doripesco deține Complexul Turistic Doripesco (restaurant și motel), restaurantul Casa Păstrăvarului, pensiunea Poiana Râșnoavei Doripesco, dar și restaurantul Corabia Doripesco, cu un design unic în zonă. Avantajele competitive ale acestor locații de turism sunt reprezentate de următoarele elemente: meniul specific pescăresc cu pește de primă prospețime din bălțile proprii, ambianța extraordinară determinată de peisajul natural al lacurilor din împrejurimi, precum și activitățile de agrement oferite turiștilor.

Complexele piscicole aflate în custodia Doripesco prezintă avantaje deosebite nu doar pentru acvacultură, ci și pentru turism. Doripesco a introdus în circuitul turistic patru activități de agrement care se bucură de un real succes: pescuit sportiv, birdwatching, photohunting și vânătoare. Balta 4 este una dintre cele mai importante bălţi competiţionale din România, aici desfăşurându-se importante concursuri de pescuit sportiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *