S-a deschis Auchan Liberty, cel mai mare supermarket din România

Auchan Retail România a deschis vineri, 6 septembrie, al doilea magazin pe formatul supermarket, în centrul comercial Liberty Center din București, oferindu-le clienților o experiență unică la cumpărături, în stil Auchan, și propunând o gamă foarte vastă, de 14.000 de produse alimentare și nealimentare, cu prețuri mici în fiecare zi. Clienții beneficiază atât de case clasice cât și de 6 case inteligente – self-checkout – unde clienții scanează și plătesc singuri, precum și de o serie de servicii suplimentare și o parcare subterană cu 600 de locuri. Orarul de funcționare a magazinului este de la 8:00 la 22:00, de luni până duminică.

Noul supermarket Auchan se distinge printr-o foarte bună acoperire a nevoilor alimentare ale clienților, propunând raioane largi și moderne atât cu produse proaspete (carmangerie, pescărie, gastronomie, brutărie, mezeluri și brânzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piața Auchan, etc.) cât și cu produse de băcănie (dulciuri, sărate), respectiv sucuri naturale și alte băuturi nealcoolice sau alcoolice.

Astfel, carmangeria se remarcă printr-o gamă variată și bogată de produse din producție proprie românească, plus o largă varietate de produse cu specific internațional. Raionul de pescărie propune clienților principalele tipuri de pește proaspăt și zeci de specialități. Universul gastronomic „La masa @ Auchan” reunește feluri de mâncare variate și proaspăt gătite de bucătarii noștri, produse de grill, garnituri, salate dar și sandwich-uri și produse de cofetărie, patiserie și panificație, proaspăt coapte. Piața Auchan aduce în fiecare zi o varietate de fructe și legume atent alese, proaspete și de sezon de la producătorii români dar și specialități exotice!

Raionul bio și alimentație specială este foarte bine reprezentant în supermarket, Auchan punând, ca de obicei, un accent deosebit pe tot ceea ce înseamnă alimentație sănătoasă, în toate universurile de produse.

Gamele de produse sunt completate cu universurile nealimentare, unde, la nivel de specialist, se disting raioanele de îngrijire și frumusețe personală și cel de spălare și întreținere casă. Nu în ultimul rând, Auchan aduce în Liberty și un vast raion de produse pentru prietenii mai mici ai omului – animalele de companie.

Prin deschiderea Auchan Liberty, rețeaua magazinelor sub marca Auchan a ajuns la 35 de puncte de vânzare, din care 33 hipermarketuri și 2 supermarketuri. Ea este completată de cele 24 magazine de proximitate MyAuchan, din care 15 în stațiile Petrom în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom și 9 stand alone. De asemenea, Auchan Retail România operează și câteva concepte comerciale specializate: INEXTENSO – textile, Drogheria Auchan – parafarmacie și LillaPois – îngrijire și frumusețe,

Supermarketul Auchan Liberty este cel mai mare magazin din România pe formatul supermarket:

  • Suprafața de vânzare 2.500 m2
  • Peste 14.000 de produse
  • Prețuri mici în fiecare zi
  • Mobilier de frig cu uși, modern și ecologic, care reduce consumul de energie și păstrează mai bine caracteristicile de calitate ale produselor
  • Case clasice și rapide (self-checkout)
  • Plată facturi și utilități
  • 600 locuri de parcare în parcare acoperită

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele Auchan un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat, cu toate preţurile mici, permanent. Pe www.auchan.ro Auchan prezintă clienților peste 25.000 de produse disponibile în magazine și oferă serviciul de Click&Collect dar și livrare la domiciliu pentru peste 15.000 de produse. În același timp, operează website-urile dedicate activităţilor de gastronomie tip restaurant –  lamasa.auchan.ro, de florărie – florarie.auchan.ro și cel al Lillapois, magazin specializat în machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei – www.lillapois.ro.

Liberty Center a fost primul centru comercial modern deschis în sud-vestul Bucureștiului și este situat la doar 2 km față de Piața Unirii. Mall-ul acoperă un spațiu comercial de aproximativ 27.300 metri pătrați și beneficiază de peste 600 de locuri de parcare subterane. Printre chiriaşii-ancoră se numără Happy Cinema, Altex, INEXTENSO, Kik, Deichmann, Sephora, Steilmann, CCC, KFC, McDonalds, Spring Time, Colin’s, Stay Fit etc. Gradul de ocupare a centrului comercial în baza contractelor semnate este de 88%. Aproximativ 2.000 mp sunt în curs de amenajare, urmând ca magazinele să fie operaționale până la sfârșitul anului. Managementul Liberty Center este gestionat de compania JLL România începând din noiembrie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *