Smithfield România a încurajat adoptarea unei alimentații sănătoase și echilibrate

De 8 ani consecutivi, Smithfield România păstrează tradiția de a marca anual Ziua Internațională a Alimentației.

„Situația generată de pandemia cu care se confruntă întreaga lume ne-a determinat să alegem o nouă modalitate prin care să continuăm implementarea programului. În acest an, am pregătit un clip video interactiv care să prezinte regulile de bază pentru o alimentație corectă și un stil de viață sănătos, precum și detalii despre tipul și rolul vitaminelor.‟ au declarat reprezentanții Smithfield România.

Beneficiarii acestui clip video au fost elevii din claselele I-VIII din peste 60 de comunități din județele Timiș și Arad.

Smithfield România își propune, dincolo de obiectivele legate strict de business, să investească și să se implice în dezvoltarea comunităților locale în care își desfășoară activitatea. Derularea acestei campanii încurajează un stil de viață sănătos, un concept pe care îl dorim prioritar în educația școlară, încă din primii ani de școală.

Adunarea Generală ONU a decis, în 1980, marcarea Zilei Mondiale a Alimentației, considerând că „alimentația este o nevoie fundamentală a omului și o condiție necesară supraviețuirii și prosperității ființei umane”. Astfel, în fiecare an, în 16 octombrie, Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) sărbătorește Ziua Mondială a Alimentației. Această zi este sărbătorită în prezent în peste 150 de țări.

Împreună, credem în performanța responsabilă și alegem principii etice pentru modul în care ne dezvoltăm: cu respect față de viitor, față de angajații noștri, față de resursele naturale. Bunăstarea animalelor, sănătatea și siguranța angajaților, protecția mediului, calitatea și siguranța alimentară, grija pentru comunități și valoarea adăugată – toate acestea nu sunt doar principii interdependente, sunt angajamentul asumat pentru continuitatea unui mod de acțiune responsabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *