Smurfit Kappa lansează soluția de ambalare Bag-in-Box pentru dezinfectarea mâinilor

Smurfit Kappa Bag-in-Box și-a extins gama pentru a include o soluție de igienizare a mâinilor pentru a satisface cererea continuă a produsului pe multe piețe.

Ambalajul „Bag-in-Box” de la Smurfit Kappa este pefect pentru igienizare, deoarece este ușor de utilizat și flexibil. Acesta solutie de ambalare este disponibilă într-o gamă de dimensiuni de la 1,5 la 20 de litri și este potrivită atât pentru consumatorii finali, cât și pentru cei comerciali, avand posibilitatea de reumplere. Mai mult, filmele de înaltă performanță ale Bag-in-Box au o barieră ridicată la oxigen pentru a proteja produsele de aer și lumină, astfel încât proprietățile fizice și chimice ale igienizantului de mâini rămân intacte.

Ambalajul aduce, de asemenea, o serie de avantaje pentru mediu, inclusiv capacitatea de a optimiza lanțul de aprovizionare, greutatea redusă și utilizarea plasticului în comparație cu alte ambalaje tradiționale. De exemplu, un pachet 5L Bag-in-Box folosește un procent de 54% mai puțin plastic decât un flacon PET de 5L.

Echipat cu robinetul albastru Vitop® special conceput pentru detergenți, noul pachet s-a comportat foarte bine la teste, procedura in continua verificare pentru a asigura compatibilitatea cu o gamă largă de formule de igienizare a mâinilor.

În funcție de aceste formule, compania asigura soluții de ambalare omologate. Acesta este un domeniu în care Smurfit Kappa Bag-in-Box și-a demonstrat anterior expertiza, deoarece include deja soluții omologate 5L și 10 Bag-in-Box în portofoliul său.

Thierry Minaud, CEO al Smurfit Kappa Bag-in-Box, a declarat: „Suntem extrem de mândri că ne-am mobilizat expertiza și mijloacele noastre într-o perioadă atât de scurtă de timp, pentru a răspunde cu succes la nevoia urgentă de astazi, aceea de a ne dezinfecta mâinile. Acest lucru demonstrează încă o dată puterea și determinarea companiei noastre de a-și îmbunătăți constant produsele și de a identifica noi piețe care ar putea beneficia de soluțiile și tehnologia noastră de ambalare.”

Smurfit Kappa este liderul de piață al soluțiilor de ambalare Bag-in-Box® în Europa și explorează în prezent dezvoltarea soluțiilor sale de ambalare pentru alte piețe non-alimentare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *