Specialitățile Brutarului – 4 noi sortimente de pâine coaptă de vatră

Bake Expert, companie cu 100% capital românesc, anunță continuarea dezvoltării portofoliului de produse sănătoase, cu maia, prin scoaterea din cuptor a 4 noi sortimente de pâine gustoasă, coaptă de vatră, sub marca „Specialitățile Brutarului”.

Astfel, începând cu luna mai voi fi disponibile în magazine următoarele produse:

–    Pâine Domoală cu semințe 500g. O specialitate coaptă pe vatră, fără drojdie, cu 100% maia naturală, dospită lent timp de 12 ore la o temperatură controlată. Pâinea conține semințe de in, mei, susan și floarea soarelui ce aduc un aport de minerale și vitamine consumatorului.

–    Pâine Fibropan 400g. Un produs din făină semi albă, cu adaos de tărâțe pentru un plus de fibre benefice digestiei.

–    Pâinea Hangiului cu maia 600g. Pâine albă, cu un gust deosebit datorat adaosului de maia din grâu. Fiind coaptă pe vatră, coaja pâinii este crocantă și gustoasă, iar miezul pufos și delicios.

–    Pâine Dieta 400g. Un produs destinat persoanelor care doresc un regim alimentar echilibrat. Conține 4 tipuri de făină, tărâțe de grâu, semințe de susan și semințe de in.

În actualul context, în care contactul cu produsele trebuie redus la maxim, venim în întâmpinarea clienților noștri cu pâine ambalată și sănătoasă, așa cum fiecare dintre noi își dorește sa pună pe masă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *