Starbucks oferă cafea gratis medicilor din București

Starbucks® România, operat de către Amrest Coffee SRL,  a lansat o nouă inițiativă vineri, 3 aprilie, care spune că “dacă faci parte din prima linie a luptei (lucrezi în spital, poliție, pompieri, jandarmerie, armată) în semn de mulțumire pentru munca infinită pe care o depui zilnic, cafeaua este din partea noastră”.

Această mișcare este binevenită în contextul pandemiei COVID-19, care a văzut 3,183 de cazuri doar în România, la data începerii campaniei pe data de 3 aprilie 2020. Pe lângă faptul că doctorii suferă de o situație precară a echipamentului medical, mulți dintre aceștia (împreună cu restul persoanelor angajate în spital) sunt deseori nevoiți să stea izolați față de familii, dormind la hotel, în diverse apartamente închiriate, sau chiar la spital. Acești oameni au nevoie de cafea acum mai mult ca niciodată, iar Starbucks® este aici pentru ei!

Aceasta nu este singura inițiativă majoră din România în care este implicat Starbucks®, compania fiind implicată și în campania “Prețuiește Viața” alături de Andreea Marin, prin intermediul căreia a donat cafea boabe și alte alimente pentru persoanele aflate în carantină.

Momentan această ofertă este valabilă doar în București, în locațiile Starbucks deschise in regim Take Away din Calea Victoriei 155, Mircea Vodă 37A, respectiv Bulevardul Iuliu Maniu 558-560, însă există planuri de extindere pe viitor. De asemenea, dacă doriți să sprijiniți Campania “Prețuiește Viața”, prin contribuirea dotării personajului medical din prima linie, o puteți face printr-o donație de 2 Euro prin SMS la 8825.

Începând cu anul 1971, Starbucks® Coffee Company și-a luat angajamentul de a aproviziona și a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks® este principalul prăjitor și distribuitor de cafea de specialitate din lume.  Starbucks® are și un lung istoric în domeniul caritabil, ei având având donații de peste 700,000 de dolari la peste 50 de organizații caritabile doar în Statele Unite în anul 2017, organizații dedicate diverselor cauze precum construirii de cămine pentru studenții de liceu din Nairobi și acordarea burselor pentru copiii din familiile nevoiașe. Această companie și-a început activitatea în România în aprilie 2007, prima cafenea fiind deschisă în București – Plaza România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *