TeamDeals sprijina afacerile romanesti in contextul actual si lanseaza o noua categorie de Produse Alimentare

Comision zero, promovare fara costuri suplimentare catre minim 2 milioane de utilizatori si publicarea de oferte personalizate. Asta ofera TeamDeals tuturor restaurantelor si producatorilor locali care vor sa isi extinda afacerea si in mediul online si sa continue sa livreze ca si pana acum, cele mai gustoase si proaspete alimente, indiferent daca acestea au sau nu magazin online.

Prin aceasta categorie, TeamDeals doreste sa fie alaturi de restaurantele si producatorii locali ce fac livrari de legume, fructe, produse proaspete si totodata sa simplifice viata consumatorilor indemnandu-i sa se alature initiativei #StamAcasa, #comandamacasa. Marketplace-ul teamdeals.ro are peste 9 ani experienta pe piata de e-commerce asa ca pe langa avantajele diferentiabile in piata, ofera afacerilor romanesti garantia experientei acumulate.

„Traversam o perioada de criza globala, iar acesta este momentul in care trebuie sa ne asumam responsabilitatea, sa respectam recomandarile autoritatilor si sa stam in autoizolare pentru a ne proteja pe noi, dar si pe ceilalti. Depunem tot efortul pentru a trece peste acest moment dificil si consideram ca solidaritatea si munca in echipa sunt elementele esentiale pentru a depasi cu bine situatia prezenta. Sprijinim afacerile romanesti si ne dorim ca impreuna sa livram consumatorilor alimentele necesare astfel incat sa nu fie nevoie sa se deplaseze de acasa si sa se supuna riscurior. In plus, cunoastem foarte bine ce presupune pentru un business expunerea la un astfel de pericol.” declara Daniel Dragomir, CEO Machteam Soft.

Ai un restaurant, o cofetarie, o pizzerie, o afacere cu produse alimentare? TeamDeals iti ofera o solutie pentru aceasta perioada de criza dar si dupa incheierea acesteia pentru a avea clienti indiferent daca ai sau nu experienta in business-ul pe Internet. Te poti inscrie aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *