TONELI HOLDING relanseaza produsul Toneli KIDS!

Oul, considerat cel mai complet aliment, este bogat in grasimi, vitamine, minerale si proteine cu inalta valoare biologica, superioare celor din lapte si carne.

Cu doar doar 90 Kcal/60 de grame, Oul da viata, are capacitatea sa revigoreze foarte usor organismul si sa protejeze imunitatea. Intr-un top al alimentelor ce influenteaza pozitiv imunitatea, Oul se afla imediat dupa ceaiul verde si pestele gras (somon, ton, sardine), alaturi de iaurt si produsele apicole (miere, propolis, polen).

Promisiunea Toneli este sa fie proaspete Ouale Toneli Kids, sa aiba zero zile de stocaj, adica sa ajunga in maxim 48 de ore in magazine, datorita lantului scurt productie-magazin. Distributia este extinsa – cu mici exceptii, zonele cash&carry, hypermarket si supermarket sunt acoperite – si prin in-out-uri, chiar si discounter-i. Merchandising-ul dedicat este asigurat, iar Ouale Toneli Kids au asezarea corecta la raft, in gama Toneli, si in categoria de oua comercializata de magazine.

Ouale Toneli KIDS sunt produse intr-o ferma dedicata, care a facut trecerea de la sistemul de producere tip „Sol” la sistemul „Free Range”, adica gainile au acces la aer liber. Hrana gainilor este din cereale GMO Free. Nutritionistii Toneli, o echipa extraordinara de experti care-si aduc din plin aportul, au creat o reteta speciala pentru bunastarea pasarilor ouatoare, „actorul principal” din aceasta „piesa”. Astfel, Ouale Toneli KIDS au adaos suplimentar de Omega3, pentru intarirea sistemului imunitar, a sitemului cardiovascular si, mai ales, pentru buna functionare a sistemului nervos. Mai mult de atat, ajuta in dezvoltarea creierului copiilor, contribuie la prevenirea si tratarea depresiei, restabileste echilibrul emotional, inlatura eficient stresul si oboseala, deci este o mina de aur pentru sanatatea copiilor, dar si a adultilor.

Ferma dedicata special producerii  Oualor Toneli Kids are un design nou, iar ambalajul are un design „functional”, destinat informarii si chiar educarii consumatorului. Mesajul emotional subliniaza importanta „chimiei” dintre copii si acest aliment de baza. Culorile specifice produsului: rozul, care simbolizeaza copilarie, optimism, incredere, bunadispozitie si galbenul, care este solar, lumineaza, aduce caldura, naste aspiratii inalte, sustine cresterea. Eticheta produsului nu doar educa,- aduce in prim plan o imagine de poveste: gaina Toneli care, in habitatul ei de viata natural, explica la tabla parintilor avantajele acestor oua pentru alimentatia sanatoasa a copiilor.

Toneli KIDS este singurul produs din piata caruia i s-a recunoscut valoarea intriseca si care detine, la acest moment, doua distinctii internationale – SUPERIOR TASTE AWARD 2019 DE LA INTERNATIONAL TASTE INSTITUTE SI RESPECTIV GOLD QUALITY AWARD 2020 DE LA MONDE SELECTION BRUXELLES. Expertii Monde Selection l-au caracterizat drept “UN OU IMPECABIL CU UN GALBENUS SAVUROS”.

Va invitam sa va informati despre Toneli KIDS in media, pe canalul Toneli Youtube, in social media, in clinicile de nutritie pediatrica – Kilostop. Facem tot posibilul ca voi, parintii si copii, sa intrati in contact cu acest produs special din toate punctele de vedere. Pentru un stil de viata sanatos, pe langa o alimetantie corecta, trebuie sa facem si sport, de aceea sustinem clubul de gimnastica aerobica Laura Cristache.

Viziunea noastra este Toneli – adevaratul maestru al oului, prin urmare suntem determinati sa generam si sa exprimam aceastra maestrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *