Torockoi: Facem mai multe într-un timp mai scurt și cu date exacte

Producatorul branzeturilor Torockoi, din regiunea Transilvaniei, a obtinut trasabilitate completa, un control mai bun al cash flow-ului si un plan mai eficient de actiune pe piata cu ajutorul pachetului de softuri pentru managementul integrat al afacerii, implementat de echipa Senior Software.

Binal Mob – producatorul branzeturilor din brandul Torockoi, care proceseaza zilnic peste 15.000 litri de lapte, a simplificat operatiunile din fabrica si vanzarile de pe teren de cand utilizeaza pachetul de sisteme de la Senior Software. Astfel, cu solutiile ERP – pentru managementul resurselor, BI – pentru analiza datelor si SFA – pentru agentii de vanzari, producatorul din judetul Alba a descoperit cum sa optimizeze productia si distributia, dar si cum sa ajusteze strategiile de business pentru a creste afacerea si a imbunatati relatiile cu cei peste 500 de parteneri.

Implementarea sistemelor Senior Software a adus companiei beneficii multiple, printre care:

• Trasabilitate completa asupra produselor

• Vizibilitate asupra costurilor si veniturilor

• Eliminarea activitatilor repetitive si reducerea erorilor

• Viteza si acuratete crescuta in colectarea si prelucrarea datelor

• Rapoarte si analize detaliate, bazate pe informatii relevante si corecte

• Ajustarea productiei in functie de cerintele pietei

• Reducerea considerabila a retururilor

• Realizarea de planuri de vanzari si bugete mai eficiente

• Imbunatatirea relatiilor cu clientii si furnizorii

Datorita noilor softuri, echipa Binal Mob stie dinainte de a incepe procesul de productie, care sunt costurile exacte pe care le presupune realizarea fiecarei categorii de produs in parte si ce castiguri va obtine. “ERP-ul, cu toate modulele lui, te ajuta foarte mult cand vine vorba de o privire de ansamlu asupra core-businessului tau. Un prim avantaj net il reprezinta operativitatea in saricinile repetitive, poti automatiza foarte mult. Te ajuta cand vrei sa stii cu cati bani produci ceva – asta este fantastic de important. Avand acest element cheie – costul – poti sa iei decizii, poti sa faci un plan de vanzare, poti sa faci un buget. Chiar ne-am dat seama ca putem face mai multe intr-un timp mai scurt si putem sa avem date exacte. Ne-a ajutat foarte mult pe partea de trasabilitate. Nota 10 pentru program, ne-a rezolvat o problema”, a declarat Marius Chiorean, Property Manager – Lactate Torockoi.

Solutia SFA de la Senior Software a ajutat agentii de vanzari ai Binal Mob sa obtina o mai mare viteza in transmiterea si procesarea datelor de pe teren, oferindu-le in acelasi timp o situatie clara asupra vanzarilor desfasurate de catre fiecare client in parte. Mai exact, agentii de vanzari preiau de la client comanda care, prin intermediul aplicatiei, se trimite imediat la sediu si, de indata ce este pregatita marfa, se genereaza factura apasand o singura tasta.

“SeniorSFA este o aplicatie foarte stabila si foarte responsive, adica datele din teren ajung intr-un timp extrem de scurt la sediul central. A simplificat modul de lucru fantastic de mult. Ne-a ajutat sa optimizam foarte mult cuantumul vanzarilor, in sensul ca urmarim mult mai atent cum performeaza produsul la client si avem un istoric pe care il monitorizam. Avand acces la istoricul retururilor, am putut constata unde sunt probleme, ce solutii sunt necesare pentru a diminua acest procent si, astfel, am scazut foarte mult retururile”, a completat Marius Chiorean. Producatorul de branzeturi sustine ca functionalitatile solutiei de Business Intelligence ii ofera acces la date mult mai elocvente, la o imagine reala asupra activitatilor de zi cu zi, precum si la informatii despre pozitia produselor pe piata, a afacerii in general si a partenerilor Binal Mob.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *