Un nou magazin de proximitate MyAuchan în sectorul 4 al capitalei

Auchan Retail Romania a deschis astăzi magazinul de proximitate MyAuchan Obregia, cu  o suprafață de vânzare de 400 m2 și o gamă de 5000 de produse. Magazinul este situat pe Bulevardul Al. Obregia Nr. 19A și are programul zilnic 8-22.

Magazinul a fost realizat în conceptul deja consacrat pentru proximitate, ce reunește produse preparate pe loc, sandwich-uri și preparate ready to eat, salate, legume și fructe proaspete, produse bio, produse de băcănie, băuturi, lactate, mezeluri, carne proaspătă, grill, produse de cofetărie, patiserie  și panificație proaspăt coaptă dar și o serie de servicii.

Prin deschiderea, in aceasta săptămână, a magazinului MyAuchan Obregia, Auchan Retail România ajunge la un număr de 24 de magazine MyAuchan la nivel național: 15 în stații Petrom în cadrul parteneriatului cu OMV Petrom și 9 MyAuchan independente – 7 în București, 1 în Craiova și  1 în Cluj.

Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 1 supermarket Auchan și o rețea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Cu peste 280.000 m2 suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi,  o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orașele în care sunt prezente magazinele, un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount generalizat – toate preţurile mici, permanent.

Auchan Retail România realizează o serie de acțiuni importante pentru promovarea activităților de responsabilitate socială şi integrare a tinerilor dar şi programe pentru protejarea mediului înconjurător care au drept scop gestionarea deşeurilor, economisirea resurselor naturale, oferirea la vânzare a unor produse care protejează mediul. 100.000 de copaci au fost plantați în 2017, în cadrul programului Mobilizatron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *