Vascar lansează o nouă gamă de semipreparate, investiția totală se ridică la 1 milion de euro

Vascar, unul dintre principalii producători de produse din carne și conserve din România, anunță lansarea unei linii noi de semipreparate Moldova în Bucate, în urma unei investiții de 1 milion de euro, în tehnologii noi și infrastructură.

Noua linie de semipreparate Moldova în Bucate include în prezent cinci produse: Chiftele din carne de porc, Pârjoale moldovenești, Perișoare din carne de porc, Mici porc si vita și Carne tocată porc și vită. Produsele sunt pregătite din carne cu origine controlată și beneficiază de o tehnologie de producție inovatoare ce garantează calități nutritive superioare și un gust delicios.

„Știm cât de important este timpul pentru fiecare din noi și am căutat să oferim o gama de semipreparate care să necesite un timp redus de pregătire. Sunt produse de calitate superioară, unice pe piața din România, în care credem și pentru care am investit sume importante în retehnologizarea fabricii din Vaslui și în infrastructură”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

În prezent, Chiftelele din carne de porc Moldova în Bucate, Pârjoalele moldovenești Moldova în Bucate și Perișoarele din carne de porc Moldova în Bucate sunt disponibile în rețeaua de hypermarketuri Carrefour din toată țara, iar gama completă se găsește în magazinele Vascar, din reginea Moldovei.

Înfiintată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piată extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate. Compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 21 magazine proprii în regiunea Moldovei. Pentru Vascar lucrează mai mult de 380 de angajați, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune.

Produsele sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl. Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro la finalul lui 2019, în creștere cu 13,5% față de anul precedent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *