Verdino este primul brand din România care oferă o alternativă la carnea tocată

Salconserv Food, deținută de oamenii de afaceri Raul Ciurtin și Eberhart Răducanu, lansează un nou produs: Tocata bună din plante Verdino. Pentru producţia ei se folosesc ulei de cocos în loc de slănină și proteină de mazăre în loc de carne.

Produsul are consistenţa și aspectul cărnii tocate de porc și este foarte versatil. De la ciorba de perișoare, ardei umpluți, sos Bolognese, musaca și până la sarmale sau chiftele, orice fel de mâncare devine foarte gustos și ușor de preparat. Tocata Verdino nu conține colesterol, antibiotice, soia şi nici organisme modificate genetic. Totodată,  reprezintă o sursă de proteine și este colorată natural, cu pudră de sfeclă roșie. Produsul completează sortimentatia Verdino ultra-fresh, alături de burger, mici și mici picanți.

În consecinţă, Salconserv Food devine primul și singurul producător român care oferă o alternativă la carnea tocată, proaspătă, pe bază de proteine de mazăre. “Ne concentrăm asupra furnizării de produse de top, competitive, plant-based, care sunt atât hrănitoare, cât și gustoase. Echipa noastră lucrează îndeaproape pentru a oferi o gamă de inovații de produs, bazate pe plante, dar cu textura, gustul și profilul nutrițional adecvat. Produsele plant-based sunt bune atât pentru oameni, cât şi pentru mediu şi animale”, a declarat Eberhart Răducanu, CEO Salconserv Food.

Produsele Verdino se găsesc în marile rețele comerciale – Cora, Auchan, Carrefour, Kaufland şi Rewe,  dar compania livrează şi prin propria platforma online. Tocata bună din plante Verdino poate fi achiziționată deocamdată doar de pe www.verdinoshop.ro

Compania Salconserv Food a început producția la sfârșitul anului 2018, încheind 2019 cu o cifră de afaceri de 8,3 milioane de lei și 80 de angajați și estimează o creștere de până la 12,2 milioane de lei în 2020.

Verdino este brand românesc, produs la Mediaș de compania Salconserv Food și reprezintă viitorul, fiind o mâncare cu impact zero asupra planetei. Verdino vine ca alternativă vegetală la produsele cu carne folosind proteina de mazăre. Gama de produse Verdino include burgeri, mici, carne tocată, parizer, cârnăciori, salam, crenvurști, brânzeturi din ulei de cocos și specialități precum Mortadella cu fistic ori Bacon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *