Toneli a decis înființarea unei Celule de Criză pe perioada pandemiei

În virtutea principiului comunicării transparente, compania aducem la cunoștință, prin intermediul unui comunicat de presă, modalitatea de abordare decisă de managementul grupului de firme Toneli în vederea transcederii cu succes a perioadei mai puțin faste prin care suntem nevoiți să trecem cu toții.

Prioritatea numărul 1 –  Securitatea personală a angajaților, a familiilor acestora și a comunității:
În acest sens , Toneli – unul dintre cei mai mari jucători din industria producătoare de ouă de consum – a decis înființarea unei Celule de Criză a cărei rol este de a coordona eficient pe toată perioada stării de urgență, toate procesele implicite și a se asigura că toți angajații cunosc și respectă măsurile dispuse de autoritățile statului, precum și deciziile interne ale companiei.

Prioritatea numărul 2 – Siguranța alimentului și securitatea activităților desfășurate de companie, pe întregul lanț de producție și distribuție, până la asigurarea disponibilității produselor Toneli la raft. Tot lanțul de producție și distribuție este dotat corespunzător pentru a securiza calitatea produselor livrate în comerț. Compania lucrează la capacitate maximă pentru a răspunde pozitiv solicitărilor comercianților și își propune livrarea integrală a tuturor comenzilor.

” Realizăm că avem privilegiu să susținem piața românească cu unul dintre produsele vitale consumului, având în vedere că suntem producători de ouă, aliment ce îmbină calitățile nutritive cu un grad de securitate alimentară apreciat în mod cu totul deosebit într-o perioadă plină de incertitudini de ordin sanitar.  Toneli a decis sistarea exporturilor și redirecționarea volumelor către piața locală.  Au fost luate măsuri pentru securizarea  stocurilor de materii prime și ambalaje pentru o perioadă de minim 3 luni.  Toneli își păstrează personalul angajat în activitate și nu a apelat până la acest moment la reduceri de personal, de program de lucru sau de salarii. Rezumând, ne dorim să fim cu toții sănătoși și avem toate premisele de a susține piața românească cu produse sigure din punct de vedere sanitar-veterinar și în cantitățile solicitate de necesitatea de consum a populației” – spune Toni Khoury, Managing Partner Toneli Grup

Celula de Criză are un purtător de cuvânt, ce poate fi contactat pe adresa de e-mail celulacriza@toneli.ro, desemnat pentru a răspunde documentat tuturor întrebărilor venite atât din interiorul companiei, cât și din partea colaboratorilor, consumatorilor sau mass-media.

Reprezentanții companiei transmit tuturor gânduri de sănătate și îndemnul de a manifesta mai mult ca oricând solidaritate și un comportament pe deplin responsabil, bazat pe calm, răbdare și protecție adecvată în contextul dat. De asememenea, recomandă a fi luate în considerare doar informațiile din comunicările oficiale ale companiei, transmise de purtătorul de cuvânt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *